NIET ALLES IS WAT HET LIJKT

Mijn naam is Arthur Moen. Ik zou je graag het verhaal van mijn leven vertellen. Een verhaal van ziekte en tegenslag maar ook van hoop en leven! Ik heb deze website gemaakt met daarop mijn verhaal in het kort, de bijzondere marathon die ik liep en een Tv-uitzending die in 2010 is gemaakt over de Verandering in mijn leven toen ik Jezus leerde kennen.

De afgelopen 20 jaar ben ik door een hoop tegenslag gegaan, maar heb ik ook veel dingen geleerd en zijn er wonderlijke dingen gebeurd. Ik zou daar graag een boek over willen schrijven. Helaas ontbreekt het mij nu aan de extra energie die ik hiervoor nodig heb. 

Wil je bijdragen aan dit project in de vorm van een toezegging van een gift? Of weet je mensen die hier geïnteresseerd in zouden zijn? Hieronder vind je mijn contactgegevens. Je kunt een bedrag toezeggen per mail.

Contact

telefoon: 06-40935289 email: arthurmoen@hotmail.com

Foto's Website

profielfoto Arthur: Paulien Hak Fotografie, foto de Verandering: EO, Foto Rotterdam: Pixabay, Foto beeld Jezus: Chema Photo, foto vuilnis: Unsplash, Foto Drechtstadloop: Ellen Hienekamp